Edebali İlkokulu

WEB https://gaziantepedebali.meb.k12.tr
Adres : SEYRANTEPE MAH. 65001 NOLU CAD. TRAFO YERİ SİTESİ NO: 29A İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON :  Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.  Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.  Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR : e-twinning Avrupa Kalite Etiketi

Öğrenci :1918
Kütüphane Kitap Sayısı :20000
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis : servis yoktur
Ulaşım : Seyrantepe yazan toplu taşıma araçlarının hepsi
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININDA OKULUMUZDA FUTBOL KURSU BASKETBOL KURSU TEKVANDO KURSU MASA TENİSİ KURSU ATLETİZM KURSU VERİLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e-TWİNNİNG TEKNOFEST PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.